Varför du ska välja oss

Varför du ska välja oss

Alla företag vill givetvis att du ska välja just deras tjänster, så varför ska du välja oss? Vad är det vi har att erbjuda som gör att vi är det bästa valet? Det enklaste sättet att demonstrera det är att bryta ned våra olika fördelar i separata punkter:

Förstklassiga tjänster

Oavsett om det gäller hårdvara eller mjukvara håller allt vi står för en hög standard. Du kommer garanterat att bli nöjd när vi utfört ett arbete, och för att du ska känna dig säker ger vi dig dessutom 5 års garanti på våra produkter. Det innebär att om ni till exempel kommer in med en server vi har installerat som krånglar på något vis kommer ni att få kostnadsfri återställning, och i de fall då något helt slutat att fungera kommer ni att få ersättning för hårdvaran.

Kunnig personal

Dok Hemsida Varför du ska välja oss

Med multikompetens hos våra konsulter där var och en är expert på sitt område kan vi försäkra att arbetet som utförs utförs av rätt person. Med rätt person på rätt plats kan man åstadkomma mycket, och vi sätter alltid ihop ett team med de olika kompetenser som kommer att behövas på plats hos er. Vi utför väldigt noggranna kompetenstester när vi anställer någon för att säkerställa att de når upp till vår höga standard, för med hög standard inom personalen kommer även våra tjänster att leva upp till en hög standard.

 

När du väljer DIN Datakonsult väljer du en tjänst som är omfattande från vår sida och enkel för er, och där ni får hjälp från start till slut och även efter det!