Jobba hos oss

Dok Hemsida Jobba hos oss

Jobba

Att jobba hos oss innebär att ingå i ett professionellt och målinriktat team där varje person har en bestämd roll och bestämda ansvarsområden. Alla som ingår i vår personalstab är experter inom sitt område, eller har som mål att bli det genom att bli upplärd av övrig personal. Om du brinner för det du gör och vill bli del av vårt team ska du kolla på våra lediga tjänster och skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du nämner vilken tjänst du vill ha och beskriver vad du tillför till: jobb@dindatakonsult.se

Lediga tjänsterFör närvarande söker vi ny personal som är beredda att ta sig an rollerna programmerare och supportare:

Programmerare

I din roll som programmerare är det i huvudsak SQL och MySQL du kommer att arbeta i även om andra varianter av SQL kommer att förekomma. Därför är det viktigt att du har stor erfarenhet av att arbeta med relationsdatabaser sedan tidigare. Övriga egenskaper vi söker hos dig är att du:
– Klarar av att arbeta ute hos kund, ibland under långa perioder
– Bor i eller i närheten av Norrtälje
– Har körkort för bil
– Har minst 3 års arbetslivserfarenhet
– Brinner för ditt arbete

Supportare

Att sitta i vår support kräver stor hängivenhet eftersom vi erbjuder support under i stort sett hela dygnet, och vi säker nu ytterligare en nattuggla som är villig att jobba under nattpasset. De problem som dyker upp under nattid består oftast av manuella omstarter av servrar eller vägledning för folk som förlorat data i projekt de arbetar med, även om annat förekommer. Alla våra supportarbetare får en handbok att använda sig av, men det är ändå viktigt att du har en bred kunskapsbas. Du ska kunna:
– Grundläggande programmering i SQL
– Hantera informationshämtning ur databaser
– Uttrycka dig muntligt såväl som skriftligt på både svenska och engelska
– Hantera vanliga operativsystem för servrar