Företaget

Företaget

Om du har hittat hit är du antagligen nyfiken på vilka vi är och var vi är aktiva, och kanske även på hur vår företagshistoria ser ut. När det gäller vårt område så är vi verksamma i och runtom Norrtälje, som är en väldigt härlig stad att både bo och arbeta i. Det var en viktig faktor när vi valde var vi skulle placera vårt kontor, och det har nu funnits på samma ställe ända sedan 2009 och det kommer antagligen att vara kvar där en bra tid framöver.

Data i Norrtälje DatakonsultDIN

Datakonsult grundades under 2009 av fem nyutexaminerade dataingenjörer på jakt efter en ny utmaning. Dessa personer var Monica Karlsson, Peter Andersson, Maria Andersson, Christian Lundin samt Martin Björk och samtliga är fortfarande kvar på företaget. Vi arbetar aktivt för att det ska vara en bra arbetskultur hos oss, med bra stämning och personalförmåner som gynnar alla anställda eftersom när man trivs på jobbet gör man bra ifrån sig. Det gynnar såväl kunder som anställda och bidrar till att det blir roligt att gå till jobbet. Du kan läsa om våra konsulter, och även se vilka kompetenser de innehar, under Våra konsulter för att se vilka som arbetar hos oss för  närvarande.Hemsida Företaget

Till en början åtog vi oss mestadels småprojekt för att bli varma i kläderna, men nu har vi sedan länge byggt upp en stabil erfarenhets- och expertisbas som lett till att vi kan åta oss såväl små som stora projekt. Vi har även utökat vår expertis genom att anställa fler konsulter, och förhoppningsvis kommer vi att växa oss ännu större och ännu starkare i framtiden. För närvarande är vi dock rätt nöjda över omfattningen på vår verksamhet och även på de resultat vi uppnår.